FLYTTE/DØDS BO, hvad gør jeg,,,

Hvad/Hvormeget, vil du selv gøre,,,
 
Vi giver et tilbud efter :
1. Vi køber de ting vi kan videresælge, møbler og nips, og i rydder selv resten.
 
2. Vi køber hele boet, og giver et tilbud, alt efter hvad vi kan videresælge. Resterne giver vi til genbrug feks tøj, og bortskaffer resten af ubrugelige møbler og affald.         Vi fejer efter os, så alt er pænt når vi er færdige.
 
Hvis du bor "på den anden side" kan vi  klare alt pr. telefon.  Du skal bare sige hvad du har behov for,  og vi henter nøgle ved feks. ejendomsmægler og aflevere den der igen, når vi er færdige og sender evt. foto af rydning. 
 
Vi vil som regel altid være istand til at byde mere end boet er vurderet til af skifteretten.   Men prisen er naturligvis afhængig af hvilke ting der er tilbage i boet....Vi kan ikke købe ting der ikke kan sælges videre.
 
Vi tager også ud lørdage og søndage og giver tilbud.
 
Hvis i vil samle tøj og småting til udsmidning selv, så skal det sorteres efter Bofas regler, og i klare plastik poser. Småt brædbart, metal, teknik. mm.  Ting til Rønne hjælpemiddelcentral samles et sted, og gammel medicin afleveres til apoteket.
VIGTIGT i skal selv sørge for at PC harddisk destrueres / fjernes, hvis der ligger oplysninger der kan bruges /misbruges...Vi smider alt Telefon og PC udstyr på lossepladsen, det er ikke noget vi kan eller vil sælge.
 
Efter at have synet boet, og vi har lavet en muntlig aftale, får du en skriftlig aftale, som sikrer dig at vi udfører arbejdet ordentligt og til tiden.
Vi har tilladelse fra Skat og Politiet til brugtvare handel, herunder handel med Guld og Sølv..
Antik bornholm. Sommernips og spindelvæv | CVR: 50166457  | Tlf.: 21499658